[ZAPOSLITEV]
VODJA RESTAVRACIJE (M/Ž)
BAŠČARŠIJA MARIBOR GOSPOSVETSKA
Prevzemi vodenje restavracije Baščaršija na Gosposvetski v Mariboru in se pridruži vodstvu najuspešnejše slovenske verige restavracij.
1. O DELOVNEM MESTU - KLJUČNE NALOGE IN ODGOVORNOSTI
Vodenje in organizacija ekipe: zagotavljanje usklajenega in učinkovitega dela zaposlenih, načrtovanje urnikov ter skrb za razvoj in motivacijo ekipe.
Operativno vodenje restavracije: nadzor nad vsakodnevnimi operacijami in zagotavljanje visokega standarda kvalitete hrane, strežbe in čistoče restavracije
Skrb za zadovoljstvo gostov: zagotavljanje odlične gostinske izkušnje, reševanje pritožb in skrb za ohranjanje visokih standardov izkušnje gostov.
Upravljanje zalog in naročil: nadzor nad zalogami, optimizacija naročanja ter zagotavljanje nemotenega delovanja restavracije.
Sodelovanje z vodstvom podjetja: redno poročanje o poslovanju, predlaganje izboljšav in sodelovanje pri strateških odločitvah.
2. O PROFILU, KI GA IŠČEMO
Vsaj 3 leta izkušenj na podobnem vodstvenem položaju v gostinstvu.
Sposobnost vodenja in motiviranja ekipe ter upravljanja delovnih procesov.
Odlično poznavanje gostinskih operacij, standardov storitev in zakonodaje.
Organizacijske in komunikacijske sposobnosti na visoki ravni.
Sposobnost dela pod pritiskom in reševanja izzivov v hitrem tempu.
Osnovno razumevanje finančnega upravljanja, optimizacije stroškov in povečanja prihodkov.
Poznavanje sodobnih trendov v gostinstvu in pripravljenost na uvajanje izboljšav.
Strast do dela z ljudmi in usmerjenost k zagotavljanju vrhunske storitve.
Znanje dela z računalniškimi sistemi in orodji za gostinsko poslovanje.
Fleksibilnost glede delovnega časa in pripravljenost na delo ob koncih tedna ter praznikih.
3. O POGOJIH, KI JIH PONUJAMO
Začetna mesečna izplačila 2000-2400 EUR (odvisno od izkušenj) s potencialom za rast glede na nivo samostojnosti v delu ter glede na rast podjetja
Zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem
Delo 6 dni v tednu, prost dan med tednom
Delo v uspešnem podjetju z jasno vizijo postati eno največjih in najprepoznavnejših gostinskih podjetij v Sloveniji
Podporo izkušenih sodelavcev in direktorja, ki vam bodo pomagali, da se uspešno vključite v delovni proces in razvijate svoje sposobnosti
4. O PODJETJU
BAŠČARŠIJA ETNO HIŠA je vodilno gostinsko podjetje v Sloveniji z 2 restavracijama v Mariboru, 1 v Kopru in 1 v Ljubljani. Naše restavracije so moderne etno restavracije s tradicionalno balkansko kulinariko, umetniškim interierjem in toplim odnosom do gostov. V Baščaršiji poskrbimo, da se prijetno počutijo vsi - študentje na hitri malici, družina na nedeljskem kosilu, skupina poslovnežev na sestanku ter celo zvezdniki na večerji po kakšni prireditvi.
Prvo restavracijo sta v Mariboru leta 2009 odprla Saša in Zekira, ki sta želela mestu Maribor ponuditi kvalitetno restavracijo z balkansko hrano in ambientom. Leta 2020 je sin Aljoša po študiju na LSE in University of Cambridge prevzel družinsko podjetje z namenom, da razširi koncept Etno Hiše Baščaršija po vsej Sloveniji. Avgusta 2021 je tako svoja vrata odprla nova Baščaršija v Kopru, maja 2023 pa je sledila otvoritev Baščaršije v Ljubljani.
V kolikor se želite prijaviti za delovno mesto, pošljite email na aljosa.markovic@bascarsija.si:
Zadeva: “VODJA RESTAVRACIJE - GOSPOSVETSKA”
Priloga: življenjepis