[ZAPOSLITEV]

VODJA RESTAVRACIJE (M/Ž)

BAŠČARŠIJA MARIBOR GOSPOSVETSKA

Prevzemi vodenje restavracije Baščaršija na Gosposvetski v Mariboru in se pridruži vodstvu najuspešnejše slovenske verige restavracij.

1. O DELOVNEM MESTU - KLJUČNE NALOGE IN ODGOVORNOSTI

  • Vodenje in organizacija ekipe: zagotavljanje usklajenega in učinkovitega dela zaposlenih, načrtovanje urnikov ter skrb za razvoj in motivacijo ekipe.

  • Operativno vodenje restavracije: nadzor nad vsakodnevnimi operacijami in zagotavljanje visokega standarda kvalitete hrane, strežbe in čistoče restavracije

  • Skrb za zadovoljstvo gostov: zagotavljanje odlične gostinske izkušnje, reševanje pritožb in skrb za ohranjanje visokih standardov izkušnje gostov.

  • Upravljanje zalog in naročil: nadzor nad zalogami, optimizacija naročanja ter zagotavljanje nemotenega delovanja restavracije.

  • Sodelovanje z vodstvom podjetja: redno poročanje o poslovanju, predlaganje izboljšav in sodelovanje pri strateških odločitvah.

2. O PROFILU, KI GA IŠČEMO

  • Vsaj 3 leta izkušenj na podobnem vodstvenem položaju v gostinstvu.

  • Sposobnost vodenja in motiviranja ekipe ter upravljanja delovnih procesov.

  • Odlično poznavanje gostinskih operacij, standardov storitev in zakonodaje.

  • Organizacijske in komunikacijske sposobnosti na visoki ravni.

  • Sposobnost dela pod pritiskom in reševanja izzivov v hitrem tempu.

  • Osnovno razumevanje finančnega upravljanja, optimizacije stroškov in povečanja prihodkov.

  • Poznavanje sodobnih trendov v gostinstvu in pripravljenost na uvajanje izboljšav.

  • Strast do dela z ljudmi in usmerjenost k zagotavljanju vrhunske storitve.

  • Znanje dela z računalniškimi sistemi in orodji za gostinsko poslovanje.

  • Fleksibilnost glede delovnega časa in pripravljenost na delo ob koncih tedna ter praznikih.

3. O POGOJIH, KI JIH PONUJAMO

  • Začetna mesečna izplačila 2000-2400 EUR (odvisno od izkušenj) s potencialom za rast glede na nivo samostojnosti v delu ter glede na rast podjetja

  • Zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem

  • Delo 6 dni v tednu, prost dan med tednom

  • Delo v uspešnem podjetju z jasno vizijo postati eno največjih in najprepoznavnejših gostinskih podjetij v Sloveniji

  • Podporo izkušenih sodelavcev in direktorja, ki vam bodo pomagali, da se uspešno vključite v delovni proces in razvijate svoje sposobnosti

4. O PODJETJU

BAŠČARŠIJA ETNO HIŠA je vodilno gostinsko podjetje v Sloveniji z 2 restavracijama v Mariboru, 1 v Kopru in 1 v Ljubljani. Naše restavracije so moderne etno restavracije s tradicionalno balkansko kulinariko, umetniškim interierjem in toplim odnosom do gostov. V Baščaršiji poskrbimo, da se prijetno počutijo vsi - študentje na hitri malici, družina na nedeljskem kosilu, skupina poslovnežev na sestanku ter celo zvezdniki na večerji po kakšni prireditvi.

Prvo restavracijo sta v Mariboru leta 2009 odprla Saša in Zekira, ki sta želela mestu Maribor ponuditi kvalitetno restavracijo z balkansko hrano in ambientom. Leta 2020 je sin Aljoša po študiju na LSE in University of Cambridge prevzel družinsko podjetje z namenom, da razširi koncept Etno Hiše Baščaršija po vsej Sloveniji. Avgusta 2021 je tako svoja vrata odprla nova Baščaršija v Kopru, maja 2023 pa je sledila otvoritev Baščaršije v Ljubljani.


V kolikor se želite prijaviti za delovno mesto, pošljite email na aljosa.markovic@bascarsija.si:

  • Zadeva: “VODJA RESTAVRACIJE - GOSPOSVETSKA”

  • Priloga: življenjepis