[ZAPOSLITEV]
VODJA CENTRALNE KUHINJE (M/Ž)
Delovno mesto vodje centralne kuhinje bo imelo v podjetju eno od najpomembnejših funkcij, saj bo odgovorno za kvaliteto vseh pripravljenih jedi, ki jih nudimo v naših restavracijah. Z novo centralno kuhinjo si želimo doseči naslednje - da bodo naši gosti še bolj zadovoljni s kvaliteto naše hrane in da lahko uspešno odpremo še več restavracij Baščaršija v Sloveniji.
1. O DELOVNEM MESTU - KLJUČNE NALOGE IN ODGOVORNOSTI
NABAVA
Planiranje količin za naročanje artiklov
Odgovornost za sprejem dobave in kontrolo kvalitete 85 nabavnih artiklov od 8 dobaviteljev
Odgovornost za pravilno skladiščenje nabavnih artiklov v skladišču in hladilnicah
Odgovornost za vzdrževanje čistoče v sprejemnem skladišču in hladilnicah
PRIPRAVA HRANE
Vodenje cca 10-12 ljudi, ki bodo pripravljali hrano za vse restavracije Baščaršija. Postaje za pripravo bodo naslednje:
Pekarna - priprava lepinj (cca 4 zaposleni)
Mesnica - priprava mesa (cca 2 zaposlena)
Kuhinja - priprava zelenjave, kuhanih jedi in sladic (cca 4-5 zaposlenih)
Planiranje količin za pripravo hrane glede na zgodovinske podatke, sezonalnost in popise iz restavracij
Odgovornost za kvaliteto vseh pripravljenih jedi
Izboljševanje vseh receptov in normativov v sodelovanju z direktorjem
Odgovornost za vzdrževanje visokega standarda higiene v prostorih priprave
Odgovornost za pravilno skladiščenje pripravljenih artiklov v hladilnicah
TRANSPORT HRANE
Planiranje količin za transport hrane za 4 restavracije Baščaršija glede na popise zalog in predvideno porabo v restavracijah
Odgovornost za pravilno komisioniranje pripravljenih artiklov za vsako restavracijo
Odgovornost za pravilno primopredajo pripravljenih artiklov prevozniku
2. O PROFILU, KI GA IŠČEMO
Iščemo profil z:
Izkušnje v vodenju in organiziranju ljudi
Izkušnje v delu s pripravo hrane v velikih količinah. V katerikoli obliki - v kuhinji, pekarni, slaščičarni, mesnici, centralni pripravljalnici, proizvodnji živil itd.
Digitalna pismenost - večina delovnih procesov v centralni kuhinji bo bazirana na rabi računalniških programov. Vodja centralne kuhinje mora imeti sposobnost hitro osvojiti nove programe ter celo razumeti, kako bi lahko rabo teh programov izboljšali.
Prednost pri izbiri imajo kandidati/ke z:
Izkušnje v centralni kuhinji, kjer je struktura dela zelo podobna naši centralni kuhinji
Iskrena strast do priprave hrane
Želja po delu v podjetju, ki se hitro razvija, in ki stremi k odličnosti
Pri sodelavcih cenimo željo po strokovnem razvoju, sposobnost timskega dela, profesionalizem, natančnost, odgovornost, vztrajnost, sposobnost učenja novih veščin ter prilagodljivost.
3. O POGOJIH, KI JIH PONUJAMO
Začetna mesečna izplačila 2500-3000 EUR (odvisno od izkušenj) s potencialom za rast glede na nivo samostojnosti v delu ter glede na rast podjetja (centralna kuhinja je namreč zasnovana tako da lahko pokriva 8 restavracij Baščaršija)
Zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem
Delo 6 dni v tednu, nedelje proste
Delo v uspešnem podjetju z jasno vizijo postati eno največjih in najprepoznavnejših gostinskih podjetij v Sloveniji
Priložnost zgraditi centralno kuhinjo v podjetju, ki v tem trenutku obstaja le kot projekt za izvedbo
Podporo izkušenih sodelavcev in direktorja, ki vam bodo pomagali, da se uspešno vključite v delovni proces in razvijate svoje sposobnosti
4. O PODJETJU
BAŠČARŠIJA ETNO HIŠA je vodilno gostinsko podjetje v Sloveniji z 2 restavracijama v Mariboru, 1 v Kopru in 1 v Ljubljani. Naše restavracije so moderne etno restavracije s tradicionalno balkansko kulinariko, umetniškim interierjem in toplim odnosom do gostov. V Baščaršiji poskrbimo, da se prijetno počutijo vsi - študentje na hitri malici, družina na nedeljskem kosilu, skupina poslovnežev na sestanku ter celo zvezdniki na večerji po kakšni prireditvi.
Prvo restavracijo sta v Mariboru leta 2009 odprla Saša in Zekira, ki sta želela mestu Maribor ponuditi kvalitetno restavracijo z balkansko hrano in ambientom. Leta 2020 je sin Aljoša po študiju na LSE in University of Cambridge prevzel družinsko podjetje z namenom, da razširi koncept Etno Hiše Baščaršija po vsej Sloveniji. Avgusta 2021 je tako svoja vrata odprla nova Baščaršija v Kopru, maja 2023 pa je sledila otvoritev Baščaršije v Ljubljani.
V kolikor se želite prijaviti za delovno mesto, pošljite email na aljosa.markovic@bascarsija.si:
Zadeva: “VODJA CENTRALNE KUHINJE”
Priloga: življenjepis